23. 10. a 6. 11. 2023
I v letošním školním roce se v rámci výuky nepovinného předmětu Základy kuchařských prací žáci účastní gastronomických seminářů "Pohled do mezinárodních kuchyní". Gastronomické semináře zajišťuje Akademie řemesel - SŠ technická, Zelený pruh 1294, Praha 4. První seminář byl inspirován italskou kuchyní. Žáci uvařili tomatovou polévku s parmezámovými chlebovými krutonky a připravili tiramisu. Každý žák také obdržel "Žákovskou kuchařku", ve které jsou všechny recepty připravovaných pokrmů.Druhý seminář byl inspirován francouzskou kuchyní. Žáci uvařili francouzskou cibulačku se zapečenými, sýrovými bagetkami a připravili sladký francouzský toust. Mgr. Jana Marková, vyučující ZKP
Created by © 2019 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek pro školy