logotyp

I. a II. gastronomický seminář

23. 10. a 6. 11. 2023

I v letošním školním roce  se v rámci výuky nepovinného předmětu Základy kuchařských prací  žáci účastní gastronomických seminářů "Pohled  do mezinárodních kuchyní". Gastronomické semináře zajišťuje Akademie řemesel - SŠ technická, Zelený pruh 1294, Praha 4. První seminář byl inspirován italskou kuchyní. Žáci uvařili tomatovou polévku s parmezámovými chlebovými krutonky a připravili tiramisu. Každý žák také obdržel "Žákovskou kuchařku", ve které jsou všechny recepty připravovaných pokrmů.

Druhý seminář byl inspirován francouzskou kuchyní. Žáci uvařili francouzskou cibulačku se zapečenými, sýrovými bagetkami a připravili sladký francouzský toust. Mgr. Jana Marková, vyučující ZKP









06.11.2023 00:00 Mgr. Jana Marková

Created by © 2019 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek pro školy